Close

Onderhoud & reiniging

Onderhoud & Reiniging

Ieder ventilatiesysteem heeft onderhoud nodig om de juiste werking te garanderen. Voordeel van Prihoda airsocks is dat deze weinig tot geen stof vasthouden in de vezels door toepassing van onze unieke microperforatie. De gelaserde microperforatie heeft een diameter van 0,2 tot 0,4 mm waardoor verstopping van de luchtverdeelslang niet aan de orde is. Afhankelijk van het gebruik kan het zijn dat vervuiling plaats vindt aan de buitenkant van de airsock, dit kan een goede reden zijn om de slang te laten reinigen. Wij hebben het motto luchtverdeelslangen te leveren en geen filterslangen met stofhoudend vermogen, dit laatste is uit den boze!

Demonteren

Prihoda kan op verzoek de airsocks demonteren, dit gebeurd met eigen montageteams, zij zijn zeer ervaren, gemotiveerd en VCA gecertificeerd.


Reinigen, HighCare

Prihoda reinigt de luchtverdelslangen in eigen beheer om de kwaliteit te waarborgen. Speciaal is onze HighCare reinigings service waar wij volgens de hoogste eisen airsocks reinigen voor cleansrooms, farmaceutische- en voedingsmiddelenindustrie.

Monteren

Na reiniging kunnen wij de airsocks weer hermonteren, uiteraard door onze eigen VCA-gecertificeerde montageteams. Zij weten zeer goed om te gaan met ruimten waarin uw medewerkers gewoon door kunnen werken.

Garantie

Prihoda geeft 10 jaar garantie op haar airsocks mits goed onderhouden. Uitzondering geldt voor de lichtere stoffen zoals PLI en PLS, hiervoor geldt een termijn van 2 jaar. Belangrijkste eisen zijn een minimale voorfiltering van klasse EU3 en aantoonbare jaarlijkse reiniging.

BEL: 050 502 7800