Close

Airsocks algemeen

Waarom Airsocks of luchtverdeelslangen toepassen?

Door het toepassen van luchtverdeelslangen of airsocks is het mogelijk om grote luchthoeveelheden tochtvrij en zonder condensatie in zowel lage als hoge ruimtes toe te voeren.

Het kan gaan om ventilatielucht maar ook gekoelde en/of verwarmde lucht is uitstekend toe te voeren met airsocks.

Toepassing van luchtverdeelslang of airsock

Toepassing van een luchtverdeelslang of airsock is bijna onbeperkt, een kleine opsomming: scholen, kantoren, cleanrooms, voedingsmiddelenindustrie, HACCP, fitness, zwembaden, bioscopen, horeca, industrie, tuinbouw en veeteelt. Kortom, een zeer diverse en brede toepassing is mogelijk.

Luchtverdeelslangen zijn leverbaar in diverse vormen: rond, halfrond, kwartrond en rechthoekig. Standaard leverbaar in 9 kleuren, op verzoek zelfs iedere gewenste kleur en eigen logo of ingezonden foto te printen met behoud van onze standaard 10 jaar garantietermijn.

Een groot voordeel van luchtverdeelslangen is ook het lage gewicht, in combinatie met een uitgebreid pakket aan ophangsystemen kunnen wij in overleg met u het ideale luchtverdeelsysteem samenstellen. Wij beperken ons niet alleen tot levering. Montage, reiniging en onderhoud is onze core business waarbij ons motto is: ontzorgen van onze opdrachtgever!

Meer weten?

 Gebruik de buttons om andere interessante producten te ontdekken. 

BEL: 050 502 7800