Close

Airsocks algemeen

Waarom Airsocks (luchtverdeelslangen) toepassen?

Onbeperkte toepassing

Door het toepassen van luchtverdeelslangen is het mogelijk om grote luchthoeveelheden tochtvrij en zonder condensatie in zowel lage als hoge ruimtes toe te voeren. Het kan gaan om ventilatielucht maar ook gekoelde en/of verwarmde lucht is uitstekend toe te voeren met airsocks.

Toepassing is bijna onbeperkt, een kleine opsomming: scholen, kantoren, cleanrooms, voedingsmiddelenindustrie, HACCP, fitness, zwembaden, bioscopen, horeca, industrie, tuinbouw en veeteelt. Kortom, een zeer diverse en brede toepassing 

Luchtverdeelslangen zijn leverbaar in diverse vormen: rond, halfrond, kwartrond en rechthoekig. Standaard leverbaar in 9 kleuren, op verzoek zelfs iedere gewenste kleur en eigen logo of ingezonden foto te printen met behoud van onze standaard 10 jaar garantietermijn.

Groot voordeel van luchtverdeelslangen is ook het lage gewicht, in combinatie met een uitgebreid pakket aan ophangsystemen kunnen wij in overleg met u het ideale luchtverdeelsysteem samenstellen. Wij beperken ons niet alleen tot levering. Montage, reiniging en onderhoud is onze core business waarbij ons motto is: ontzorgen van onze opdrachtgever! 

BEL: 050 502 7800