Gerecyclede airsocks

Door textiele luchtverdeelslangen te produceren van gerecyclede PET-flessen proberen wij de uitstoot van schadelijke stoffen zo laag mogelijk te houden. Prihoda is gecertificeerd volgens het milieumanagementsysteem ISO 14001 en zorgt ervoor dat de airsocks ook na eindgebruik weer worden hergebruikt.

Airsocks volgens het recept van REPREVE®:

  • gemaakt van 100% gerecycled materiaal
  • brandveilig klasse B-s1, d0 (EN ISO 13501-1:2003) UL NFPA 90a
  • antibacterieel EN ISO 20645
  • cleanroomklasse ISO 14644-1:Class 4
  • antistatisch
  • 10 jaar garantie
gerecyclede airsocks recycled prihoda

Mileuvoordelen

Onze duurzame airsocks worden gemaakt van recyclebaar materiaal. Elke vierkante meter PMSre bespaart 13 PET-flessen van de vuilstortplaats. Voor één airsock met een lengte van 10 meter en een diameter van 630 millimeter komt dit neer op 257 plastic flessen. Stuur ons gerust een aanvraag, dan laten we u zien hoeveel PET-flessen u kunt sparen van de stortplaats, rivier of zee.

100% gerecycled materiaal, gemaakt van PET-flessen

66% energiebesparing

50% waterbesparing

34% reductie op CO₂

Kleuren, vormen en materialen

Luchtverdeelslangen zijn leverbaar in diverse vormen, zoals rond, halfrond, kwartrond en rechthoekig. Alle vormen en uitvoeringen zijn mogelijk en per millimeter nauwkeurig samen te stellen, zonder rekening te moeten houden met standaardmaten. Kortom: voor iedere wens een passende airsock.

Perforaties, nozzles en luchtverdeling

De juiste keuze van luchtverdeelslang is belangrijk. Want: geen luchtverdeelsysteem is hetzelfde. Al onze airsocks zijn voorzien van gelaserde microperforatie. Daarmee bieden we aantal praktische voordelen. Ons textiel raakt bijvoorbeeld nooit verstopt.

Innovaties

Ieder jaar kondigen we innovaties aan. Nieuwe producten en technieken die voortkomen uit de wensen van klanten wereldwijd. We werken ze eerst tot in de puntjes uit. Vervolgens worden ze in ons eigen lab onderworpen aan uitgebreide tests.

Meer weten over airsocks?

Airsocks garanderen een fijn binnenklimaat. Door grote hoeveelheden tocht- en condensatievrije lucht toe te voeren en over een ruimte of gebouw te verdelen, Op iedere situatie toepasbaar en bovendien eenvoudig te reinigen. Daarom is Prihoda A-merk in textiele luchtverdeelslangen en airsocks.