Gerecyclede airsocks

Airsocks geproduceerd uit 100% gerecycled materiaal. Door duurzame textiele luchtverdeelslangen te produceren van gerecyclede PET-flessen proberen wij de uitstoot van schadelijke stoffen zo laag mogelijk te houden. Prihoda is gecertificeerd volgens het milieumanagementsysteem ISO 14001 en zorgt ervoor dat de airsocks ook na het eindegebruik weer worden gerecycled. Gerecyclede airsocks volgens het recept van REPREVE.

  • airsocks gemaakt van 100% gerecycled materiaal;
  • brandveilig klasse B-s1, d0 (EN ISO 13501-1:2003) UL NFPA 90a;
  • antibacterieel EN ISO 20645
  • cleanroomklasse ISO 14644-1:Class 4
  • antistatisch;
  • 10 jaar garantie.
airsocks recycled prihoda

Mileuvoordelen

Onze airsocks worden gemaakt van recyclebaar garen. Elke vierkante meter PMSre bespaart 13 PET-flessen van de vuilstortplaats. Voor 1 airsock met een lengte van 10 m en een diameter van 630 mm komt dit neer op 257 plastic flessen. Stuur ons gerust een aanvraag, dan laten we jou weten hoeveel PET-flessen jij kunt sparen van de stortplaats, rivier of zee.

100% gerecycled materiaal, gemaakt van PET-flessen

66% Energiebesparing

50% Waterbesparing

34% reductie op CO2

Meer weten over airsocks?

Toevoer en verdeling van grote hoeveelheden tochtvrije lucht, zonder condensatie. Onze airsocks passen we toe in scholen of op kantoor, maar ook in laboratoria waar hygiëne topprioriteit is. Of in industrieën waar de temperatuur nauwkeurig gereguleerd moet worden. Op iedere situatie toepasbaar en bovendien eenvoudig te reinigen. Airsocks garanderen een fijn binnenklimaat. Daarom is Prihoda het A-merk in textiele luchtverdeelslangen en airsocks.