Plieger Amersfoort

In de toonzaal van Plieger Amersfoort staan meerdere eilanden waar prachtige badkamers worden tentoongesteld. Om hier een goede luchtverdeling te creëren, zijn airsocks tussen deze eilanden door geplaatst. Kortom: een maatwerkoplossing voor de winkel, met verschillende diameters en veel bochten.

winkels plieger amersfoort

Trek Bikes

Bij Trek Bikes monteerden we een airsock met meerdere ophangingen. Vanwege verschillende hoogtes in het pand kon deze niet overal gelijkmatig worden gemonteerd. Daarom is een gedeelte gemonteerd met gripples naar het plafond en een deel rechtstreeks tegen het plafond met een rail. Een oplossing die de winkel ‘clean’ houdt.

winkels trek bikes

BabyPlanet

BabyPlanet vergde een andere aanpak wat betreft de montage, want we kregen we te maken met twee verschillende types plafond. We adviseerden de klant om twee kleuren toe te passen. De eerste verdieping van de winkel is namelijk een stuk lichter, terwijl de begane grond voorzien is van een beton plafond. Daarop zijn de airsocks aangepast.

winkels baby planet

Airsocks in uw winkel?

U wilt klanten een prettige winkelervaring geven. Een fijn binnenklimaat waar de lucht schoon en tochtvrij is. Prihoda airsocks zijn voor iedere winkel op maat te maken, of het nu gaat om een gigantische groothandel of een bescheiden boetiek. Wij garanderen altijd een optimale luchtverdeling.