Kaasopslag De Gelder

In deze ruimte wordt alle kaas opgeslagen. Het is dus erg belangrijk dat er een goed klimaat heerst. Onze airsocks worden op maat gemaakt voor elke situatie en zijn daarom zeer geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie. Wij kunnen het stromingsprofiel volledig zelf bepalen en de textiele luchtverdeelslangen zijn ook nog eens geschikt voor HACCP.

kaasboerderij de deelen

De Dessert Meesters

Bij De Dessert Meesters wordt handgemaakt ijs geproduceerd. Het is van essentieel belang om ruimtes op een bepaalde temperatuur te houden, zoals we vaak terugzien in de voedselindustrie. Met onze airsocks, voorzien van hygiënecertificaat, hebben we dit kunnen garanderen. De airsocks zijn hier niet rechtstreeks tegen het plafond geplaatst, maar gemonteerd aan gripples met bovenaansluiting.

  • De Desertmeesters
  • Oldenzaal, Overijssel
  • Reinigen, Hygiëne, Inmeten
  • Voedingsmiddelen
dessert meesters oldenzaal

Dommele Breda

Bij Dommele Breda hebben we twee airsocks aangesloten op één unit. Door middel van twee bochten verdelen we de textiele luchtverdeelslangen over de ruimte, om de lucht optimaal te verspreiden. Het fruit dat eronder staat, wordt zo voldoende gekoeld om vers te blijven voor transport. Kortom: een ideale oplossing voor deze vorm van industrie.

de groot fresh group dommele breda

Airsocks in de voedselindustrie

In de voedingsmiddelenindustrie gelden strenge hygiënenormen. De luchtverdeling speelt daarbij een belangrijke grote rol. Met Prihoda airsocks voldoet u gegarandeerd aan de eisen op het gebied van hygiëne. Onze luchtverdeelsystemen garanderen een optimaal klimaat en houden producten op temperatuur, zodat ze zo lang mogelijk vers blijven.