Mama Kelly

Voor MaMa Kelly leverden we airsocks in een speciale huisstijlkleur. Zo gaan ze erg mooi op in het geheel en het interieur. Ze zijn gemonteerd in het Olympisch Stadion. Met behulp van onze software en tekenspecialisten hebben we de airsocks zo ontworpen dat ze met de vorm van het stadion meelopen.

horeca mama kelly amsterdam

Foodhallen Den Haag

Foodhallen is Nederlands eerste en bekendste indoor food market. Prihoda voorzag de nieuwe locatie in winkelhof Haagsche Bluf in Den Haag van een aangenaam binnenklimaat. Een locatie waar hygiëne topprioriteit is. Onze airsocks zorgen voor een constante aan- en afvoer van schone lucht.

Food Hallen Den Haag

Shufu Cuisine

Shufu Cuisine zorgt voor een ultieme smaakbeleving. Het concept houdt in dat gasten onbeperkt kunnen genieten van kleine gerechten uit verschillende wereldkeukens voor één vast bedrag. Wij plaatsten halfronde airsocks in de kleur zwart in een fantastisch interieur. Bijna niet zichtbaar, maar overal verse lucht én tochtvrij!

Shufu cuisine

Airsocks bij u in de horeca?

Vooral in ruimtes met veel mensen kan het moeilijk zijn om een fijn klimaat te realiseren. De luchtverdeelsystemen van Prihoda zorgen voor een optimale luchtverdeling. Altijd schone en tochtvrije lucht in uw hotel, restaurant of café. Zo gemonteerd en makkelijk te reinigen. Bovendien zijn onze airsocks in alle maten, kleuren en materialen verkrijgbaar. Niet alleen functioneel, maar ook nog eens een stijlvol onderdeel van het interieur. Geef bezoekers een prettige plek om te overnachten of te genieten van een heerlijke maaltijd!