Ireen Wüst ijsbaan

De airsock die wij plaatsten in het ijsstadion Ireen Wüst is een bijzondere. Hij gaat namelijk volledig rondom en zorgt zo op elke plek voor een goede luchtverdeling. Bovendien wordt hij gebruikt om te verwarmen én te koelen. Dit is mogelijk door er een membraan in te plaatsen. De nozzles zorgen ervoor dat de uitblaas zowel bij het verwarmen als het koelen juist is geregeld.

ireen wust ijsbaan gemeente tilburg sport

Windesheim

In de sportschool van Hogeschool Windesheim monteerden we onze textiele luchtverdeelslangen. Om ruimte te besparen, hebben we de halfronde airsocks rechtstreeks tegen het plafond geplaatst. En door de perforatie kunnen we een tochtvrije inblaas garanderen.

Windesheim

ROC Uniformberoepen

Voor ROC Uniformberoepen is gekozen voor ronde airsocks, gedeeltelijk boven de plafondeilanden langs. Hierin zitten secties die ervoor zorgen dat er geen lucht verloren gaat boven de plafondeilanden. In de gymzaal zijn airsocks toegepast met membraan. Zo kunnen we een optimaal comfort garanderen tijdens het sporten.

ROC Friese Poort

Airsocks voor sport en fitness

Indoor sporten hoeft geen beperkingen op te leveren. Integendeel zelfs! Met de juiste luchtverdeling is binnen sporten juist comfortabel en gezond. Door Prihoda airsocks te plaatsen in een sportvoorziening, garandeert u een prettige omgeving waar met plezier gesport kan worden. Ook voor uw gymzaal, klimhal of padelbaan hebben we een passende oplossing.