Airsocks als onderdeel van het interieur

Laat je verbeelding de vrije loop en creëer een uniek ontwerp dat perfect aansluit op het interieur. Dankzij Prihoda Art is ieder willekeurig ontwerp mogelijk. Dit in aanvulling op onze 9 standaardkleuren die altijd zonder meerprijs verkrijgbaar zijn bij Prihoda.

Tegen een geringe meerprijs kunnen wij elke speciale kleur of afbeelding op uw textiel luchtkanaal aanbrengen om iets bijzonders te maken van uw project. Bedrijfskleuren, huisstijl, logo’s of gewoon een egale specifieke RAL-kleur, alles is mogelijk. Een ventilatiesysteem dat onderdeel uitmaakt van een interieurontwerp, fantastisch toch!

prihoda art dragon airsocks

Mogelijkheden Prihoda Art

Meer weten over airsocks?

Toevoer en verdeling van grote hoeveelheden tochtvrije lucht, zonder condensatie. Onze airsocks passen we toe in scholen of op kantoor, maar ook in laboratoria waar hygiëne topprioriteit is. Of in industrieën waar de temperatuur nauwkeurig gereguleerd moet worden. Op iedere situatie toepasbaar en bovendien eenvoudig te reinigen. Airsocks garanderen een fijn binnenklimaat. Daarom is Prihoda het A-merk in textiele luchtverdeelslangen en airsocks.