Over Prihoda Art

Bij metalen luchtkanalen is het vaak niet mogelijk om een ontwerp te kiezen. Airsocks van Prihoda zijn echter van textiel en kunnen in ieder gewenst ontwerp geleverd worden. Dit maakt onze luchtverdeelslangen tot een interessant onderdeel van elke binnenruimte.

Kies uit alle RAL en Pantone-kleuren. Elke afbeelding, logo, patroon of tekst is mogelijk, ongeacht de complexiteit. De enige beperking is uw verbeeldingskracht. We garanderen dat de kleuren en afbeeldingen zelfs na regelmatig wassen niet zullen vervagen.

Airsocks als onderdeel van het interieur

Laat uw verbeelding de vrije loop. Creëer een uniek ontwerp dat naadloos aansluit op de inrichting. Foto’s, tekst, logo’s of gewoon een egale specifieke RAL-kleur, met Prihoda Art is alles mogelijk. Dit in aanvulling op onze 9 standaardkleuren die altijd standaard verkrijgbaar zijn.

Tegen een geringe meerprijs brengen wij speciale kleuren of afbeeldingen aan op uw airsocks. We laten ze naadloos opgaan in het interieur, of juist in het oog springen. Een ventilatiesysteem als onderdeel van het interieurontwerp – fantastisch toch? Met Prihoda Art maakt u iets bijzonders van uw project!

prihoda art dragon airsocks

Mogelijkheden Prihoda Art

Meer weten over airsocks?

Airsocks garanderen een fijn binnenklimaat. Door grote hoeveelheden tocht- en condensatievrije lucht toe te voeren en over een ruimte of gebouw te verdelen, Op iedere situatie toepasbaar en bovendien eenvoudig te reinigen. Daarom is Prihoda A-merk in textiele luchtverdeelslangen en airsocks.