EBM Papst

Vanwege de vele mogelijkheden zijn onze airsocks zeer goed toepasbaar in kantoorruimtes. Bij EBM Papst installeerden we deze luchtverdeelslang. Door de halfronde vorm rechtstreeks tegen het plafond te plaatsen, neemt hij niet veel ruimte in beslag. Zo is de airsock subtiel verwerkt in het interieur.

emb pabst kantoor

Vriend BV

Voor Vriend BV hebben we het volledige pand mogen doen – zowel de kantoren als de kantine en de spreekruimte. Voor iedere ruimte kozen we andere technieken om de leefzones zo comfortabel mogelijk te maken. Al met al een uitgebreide klus waar me met veel plezier op terugkijken.

vriend duurzaam kantoor

Carwise

Bij Carwise werd het hele kantoor verbouwd. Dus ook hoog tijd voor een modern ventilatiesysteem! Belangrijk hierbij was de integratie van het systeem in het gloednieuwe inrichting van het pand. We hebben gekozen voor halfronde airsocks die subtiel en stijlvol opgaan in het interieur.

kantoor carwise

Airsocks bij u op kantoor?

Veel van ons werkende leven besteden we op kantoor. Concentratie en productiviteit zijn hier belangrijke factoren, dag in dag uit. In een fijn binnenklimaat met frisse lucht werken we het prettigst. Daarom zijn airsocks van Prihoda op kantoor onmisbaar. Verkrijgbaar in iedere gewenste kleur, zodat ze mooi verwerkt kunnen worden in het interieur.