Wat zijn airsocks?

Het binnenklimaat van een pand moet op orde zijn. Je wilt een fijn werkklimaat realiseren voor je medewerkers, voldoen aan de normen voor een veilig binnenklimaat en klanten of bezoekers ontvangen in een prettige omgeving.

Luchtverdeelslangen of airsocks kunnen om grote hoeveelheden lucht tochtvrij en zonder condensatie toevoeren, in zowel lage als hoge ruimtes. Het kan gaan om ventilatielucht, maar ook gekoelde en/of verwarmde lucht is uitstekend toe te voeren met airsocks.

Toepassingen voor luchtverdeelslangen

Airsocks zijn bijna onbeperkt toe te passen: in elke ruimte en op iedere locatie. Denk aan scholen, kantoren, cleanrooms, voedingsmiddelenindustrie, HACCP, fitness, zwembaden, bioscopen, horeca, industrie, tuinbouw en veeteelt. De mogelijkheden zijn ontelbaar.

Een groot voordeel van luchtverdeelslangen is het lage gewicht. In combinatie met een uitgebreid pakket aan montagesystemen kunnen wij in overleg een luchtverdeelsysteem samenstellen dat perfect aansluit op jouw situatie.

airsocks project kaasopslag de gelder

Kleuren, vormen en materialen

Luchtverdeelslangen zijn leverbaar in diverse vormen, zoals rond, halfrond, kwartrond en rechthoekig. Alle vormen en uitvoeringen zijn mogelijk zonder rekening te houden met standaardmaten en per millimeter nauwkeurig samen te stellen. Kortom: voor iedere wens een passende airsock.

Perforaties, nozzles en luchtverdeelprincipes

De juiste keuze van luchtverdeelslang is belangrijk. Want, geen luchtverdeelsysteem is hetzelfde. Al onze airsocks zijn voorzien van gelaserde microperforatie. Daarmee bieden we aantal praktische voordelen. Ons textiel raakt bijvoorbeeld nooit verstopt.

Innovaties

Naast airsocks en luchtverdeelslangen kondigen we ook ieder jaar innovaties aan. Nieuwe producten en technieken die voortkomen uit de wensen van klanten wereldwijd. We werken ze eerst tot in de puntjes uit en ondervinden ze vervolgens aan uitgebreide tests in ons eigen lab.

Meer weten over airsocks?

Toevoer en verdeling van grote hoeveelheden tochtvrije lucht, zonder condensatie. Onze airsocks passen we toe in scholen of op kantoor, maar ook in laboratoria waar hygiëne topprioriteit is. Of in industrieën waar de temperatuur nauwkeurig gereguleerd moet worden. Op iedere situatie toepasbaar en bovendien eenvoudig te reinigen. Airsocks garanderen een fijn binnenklimaat. Daarom is Prihoda het A-merk in textiele luchtverdeelslangen en airsocks.