Wat zijn airsocks?

Luchtverdeelslangen of airsocks kunnen grote hoeveelheden lucht tochtvrij en zonder condensatie toevoeren, in zowel lage als hoge ruimtes. Het kan gaan om ventilatielucht, maar ook gekoelde en/of verwarmde lucht is uitstekend toe te voeren.

Panden moeten voldoen aan de normen voor een veilig binnenklimaat. Airsocks zorgen voor een constante toevoer van schone lucht – een aangenaam binnenklimaat, waarin het prettig werken, sporten of verblijven is. 

Toepassingen voor luchtverdeelslangen

Een groot voordeel van luchtverdeelslangen is het lage gewicht. In combinatie met een uitgebreid pakket aan montagesystemen kunnen wij in overleg een luchtverdeelsysteem samenstellen dat perfect aansluit op jouw situatie.

Airsocks zijn bijna onbeperkt toe te passen – in elke ruimte en op iedere locatie. Prihoda airsocks zijn te vinden in scholen en kantoren, maar ook in laboratoria waar hygiëne topprioriteit is. Of in industrieën waar de temperatuur nauwkeurig gereguleerd moet worden. De mogelijkheden zijn ontelbaar.

Voorbeelden van toepassingen voor airsocks: 

airsocks project kaasopslag de gelder

Kleuren, vormen en materialen

Luchtverdeelslangen zijn leverbaar in diverse vormen, zoals rond, halfrond, kwartrond en rechthoekig. Alle vormen en uitvoeringen zijn mogelijk en per millimeter nauwkeurig samen te stellen, zonder rekening te moeten houden met standaardmaten. Kortom: voor iedere wens een passende airsock.

Perforaties, nozzles en luchtverdeling

De juiste keuze van luchtverdeelslang is belangrijk. Want: geen luchtverdeelsysteem is hetzelfde. Al onze airsocks zijn voorzien van gelaserde microperforatie. Daarmee bieden we aantal praktische voordelen. Ons textiel raakt bijvoorbeeld nooit verstopt.

Innovaties

Ieder jaar kondigen we innovaties aan. Nieuwe producten en technieken die voortkomen uit de wensen van klanten wereldwijd. We werken ze eerst tot in de puntjes uit. Vervolgens worden ze in ons eigen lab onderworpen aan uitgebreide tests.

Meer weten over airsocks?

Airsocks garanderen een fijn binnenklimaat. Door grote hoeveelheden tocht- en condensatievrije lucht toe te voeren en over een ruimte of gebouw te verdelen, Op iedere situatie toepasbaar en bovendien eenvoudig te reinigen. Daarom is Prihoda A-merk in textiele luchtverdeelslangen en airsocks.