textiele wervelroosters

Wat zijn textiele wervelroosters?

Lichtgewicht, snel te installeren en eenvoudig te reinigen. Wervelroosters zijn een ideaal en betaalbaar alternatief voor airsocks. Afhankelijk van het ontwerp verdelen ze lucht in een ‘swirl’ (een wervel) of in één of verschillende richtingen. Een duurzaam ventilatiesysteem dat naast een aluminium frame volledig bestaat uit textiel, evenals het plenum boven het plafond. Op het gebied van installatie, opslag en transport besparen wervelroosters een hoop kosten. Verrijk bovendien je interieur met een ruime keuze aan patronen en kleuren.

Kwaliteit van SquAireTex

Airsocks niet mogelijk? Dan zijn textiele wervelroosters van SquAireTex de oplossing. Dankzij het lage gewicht zijn ze eenvoudig om in het systeemplafond te leggen en door een zij-aansluiting aan het luchtkanaal te monteren. Toepassingen zijn omgevingen waar extra aandacht is voor hygiëne, zoals kantoren, scholen, cleanrooms, operatiekamers en de farmaceutische industrie.

Ieder wervelrooster heeft de volgende eigenschappen:

  • brandklasse B-s1-D0 (EN13501-1:2003) UL 723
  • cleanroom klasse 4 (EN ISO 14644-1)
  • machine-reinigbaar
  • 9 standaardkleuren
  • optie: geïsoleerd plenum

Voordelen wervelroosters

Een betaalbaar ventilatierooster dat nooit in de steek laat. Allereerst omdat textiele wervelroosters eenvoudig te monteren zijn. Dankzij aansluitingen aan de zij- of bovenkant en eventueel een geïsoleerd toevoerplenum. Uiteraard ook gemaakt van hetzelfde sterke, duurzame en brandveilige textiel. Wervelroosters zijn bovendien eenvoudig te reinigen en daarom een uitstekend alternatief op de metalen uitvoering. Verkrijgbaar in elke gewenste maat, patroon en kleurencombinatie.

Toepassingen wervelroosters

Textiele wervelroosters worden toegepast in projecten waarbij hygiëne van uiterst belang is. Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld cleanrooms en andere high-care ruimtes. Standaard voorzien van cleanroom ISO-4 certificaat en als optie met hygiënecertificaat. Ook een ideale toepassing voor laboratoria en farmaceutische projecten, waar de eisen nog hoger liggen. Voor dit product geldt eveneens dat alle kleuren en combinaties mogelijk zijn.

Meer weten over airsocks?

Toevoer en verdeling van grote hoeveelheden tochtvrije lucht, zonder condensatie. Onze airsocks passen we toe in scholen of op kantoor, maar ook in laboratoria waar hygiëne topprioriteit is. Of in industrieën waar de temperatuur nauwkeurig gereguleerd moet worden. Op iedere situatie toepasbaar en bovendien eenvoudig te reinigen. Airsocks garanderen een fijn binnenklimaat. Daarom is Prihoda het A-merk in textiele luchtverdeelslangen en airsocks.