Textiele wervelroosters

Textiele wervelroosters van SquAireTex kunnen worden toegepast daar waar airsocks niet mogelijk zijn. Door het lage gewicht kan het eenvoudig in het systeemplafond worden gelegd en door een zij-aansluiting eenvoudig aan het luchtkanaal te monteren. Toepassingen zijn kantoren, scholen, cleanrooms, operatiekamers en farmaceutische industrie. Ieder wervelrooster heeft de volgende eigenschappen:

  • Brandklasse B-s1-D0 (EN13501-1:2003) UL 723;
  • Cleanroom klasse 4 (EN ISO 14644-1);
  • Machine reinigbaar;
  • 9 standaard kleuren;
  • Optie: geïsoleerd plenum.

Voordelen

Textiele wervelroosters worden toegepast in projecten waarbij hygiëne erg belangrijk is. Reinigen is eenvoudig en daarom een goed alternatief op een metalen uitvoering. Aansluitingen aan de zij- of bovenkant in elke gewenste maat en eventueel voorzien van een geïsoleerd toevoerplenum, uiteraard ook gemaakt van hetzelfde textiel.

Toepassingen

Uitermate geschikt voor cleanrooms en andere high-care ruimten. Standaard voorzien van cleanroom ISO-4 certificaat en als optie met hygiënecertificaat. Ideale toepassing is ook voor laboratoria en farmaceutische projecten waar de eisen net iets hoger liggen. Ook voor dit product geldt dat alle kleuren en combinaties mogelijk zijn.

Wilt u meer informatie over airsocks?

Prihoda, het A-merk in textiele luchtverdeelsystemen en airsocks.

Neem contact op