Bornego College

Deze airsocks zorgen niet alleen voor een goede luchtverdeling in de school, maar dienen ook als verlichting. Een wereldprimeur, want dit zijn de allereerste airsocks waar licht in verwerkt is! Door beide te combineren is er geen beperkte ruimte in het plafond. Zo zijn het niet alleen noodzakelijke slangen voor luchttoevoer, maar ook stijlvolle elementen om een ruimte af te maken.

airsocks school bornego college

MBO Amersfoort

In lokalen met veel leerlingen is een goede luchttoevoer cruciaal, zo ook voor MBO Amersfoort. Onze textiele luchtverdeelslangen creëren een fijn binnenklimaat voor iedereen in het gebouw. En omdat ze altijd op maat worden gemaakt, kunnen wij voor elk lokaal een specifieke luchtstroom ontwerpen,

airsocks school mbo amersfoort

Speelplein Zoggel

Onze producten worden altijd op maat gemaakt. In de lokalen van IKC Zoggel plaatsen we bijvoorbeeld halfronde airsocks op het systeemplafond. In de gymzaal en het speellokaal hebben we, in verband met de hoogte, gekozen voor de ronde variant. Ook hielden we op deze school extra rekening met de worp, zodat het comfort overal optimaal is.

Zoggel Kindcentrum

Airsocks op uw school?

Of het nu gaat om een immense collegezaal, een krap klaslokaal of een overvolle gang. De lucht op school moet fris en tochtvrij zijn. Airsocks van Prihoda garanderen een goede luchtstroom in het hele gebouw. Want niets is belangrijker dan een veilige, comfortabele omgeving voor leerlingen, studenten en onderwijzers.